Адвокатът на Цвета Таскова - жената, обвинена за тежката катастрофа на

...
Адвокатът на Цвета Таскова - жената, обвинена за тежката катастрофа на
Коментари Харесай

Версията на жената причинила катастрофата на магистрала „Тракия”

Адвокатът на Цвета Таскова - жената, упрекната за тежката злополука на автомагистрала „ Тракия ”, лишила живота на шест души, разкри спомените на клиентката си за злополучния ден.

Адвокат Георги Динев съобщи в ефира на Нова телевизия, че все още не е ясна цялата фактическа конюнктура и няма направени експертизи. „ Още в доста начална фаза на следствието ”, акцентира той.

„ Това, което си спомня Таскова е следното: почнала е със скорост 110 км/ч да изпреварва, при започване на маневрата е усетила някаква неустановеност в автомобила, който без причина се е насочвал наляво. Опитала се е да го овладее, да го върне в дясно, само че не е съумяла. Тогава прави непряк удар с нейната дясна част в лявата част на рейса. Уточнявам, че тя още не се е възстановила от първичния потрес, сега усещанията й са по-скоро общи, в сравнение с детайлни ”, съобщи юрист Динев.

„ В резултат на това прикосновение с рейса, от този миг тя губи надзор върху ръководството, съгласно нея водачът на рейса е направил маневра наляво като ответна реакция от удара. Така двамата автомобила се закачат и дружно двата автомобила се насочват към канавката ”, описа юристът.

Той добави, че Таскова е била съответна след удара, обадила се е на 112, пособия е на потърпевшите, дала е телефона си. Тя и момчето до нея са помогнали на потърпевшите до идването на колите за спешна помощ.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР